duit poket nourul..

jom exchange link :)

Saturday, February 06, 2010

casio exilim














penah dengar jenama CASIO EXILIM tak? actually,saya baru je beli
kamera ni. saya beli warna pink coz nmpk lebih menarik. harga kamera
ni rm699..tp harga promosi rm499. dengan 10.1 mega pixel, batery
charger,ac power cord,usb cable,cd rom,strap aku rasa dah ckup berbaloi
la. harga pun standard kamera lain. pic pun terang..anti-shake gak..
bagi sape2 yang nak guna kamera untuk aktiviti yang ringan-ringan
macam ambil gambar untuk sendiri dan bukan untuk yg profesional,
boleh la try kamera ni. harga tak mahal dan kecik je.mudah nak bawa
kemana-mana. actually,aku bukan nak promote tapi aku suggest je kat
sape2 yang tengah berfikir & dalam dilema nak beli kamera apa..apa-apa
pun..pilihan ditangan anda..

Friday, February 05, 2010

sport for silaturrahim..














k.akma, k.diah,aku,ct,wana n wawa..b'sukan
smbil bergamba..ok gak tu..hehhee..

video
spent time tengok video main galah panjang
jap..


sport is good activity to do..boleh relakskan minda..
seronok bila sekali-sekala dapat bersukan bersama..
aktiviti ni pun dapat rapatkan silaturrahim tau..
aku cakap ni berdasarkan pemerhatian aku la..
and aku alami sendiri..student diploma kat cni
tak berapa rapat dengan student degree..then,da
join sport ni semua da kamcing tau..huhuhu..
tengokla tu..walaupun da penat bersukan sempat lg
nak posing-posing..huhuu..so..apa yang aku nak cakap
kat cni actually,sukan itu bagus..jadi
marilah kita bersukan untuk negara..