duit poket nourul..

jom exchange link :)

Friday, December 10, 2010

I'm Back!!

salam n halluu semua..!!rase macam dah lamer giler kot tak berfoya2 kat blog page nourul ni..dah bersawang2 siap ade sarang lebah pon ni..tapi sayang,madunye dah habis.huhuhu..ish2..mengarut2..actually, beberapa bulan sebelum ni nourul sibuk sangat2 dengan study.yela kan..semester last kena la bagi lebih tumpuan.hope dapat perbaiki result semester yang lepas.aminn..n minggu depan nourul akan mula berpraktikal atau latihan industri di koperasi tnb..kalau ade sape2 kwn2 kat sini keja dekat2 sana bley lah kite jumpe nnt..hohohoo..tak nak celoteh banyak2 la..nnt boring kwn2 nk bace..daaa...:)

4 comments:

  1. x pe yg penting ambil masa rest dulu yerrr.. lepas tue cepattttttttt update blog ok..

    ReplyDelete
  2. sukerla tulisan kt sini hehe

    ReplyDelete
  3. @AJ
    thnks AJ coz suke..hehe..
    kalo AJ nak tulisan cmni,ley amik kt scrappinblogs.blogspot

    ReplyDelete