duit poket nourul..

jom exchange link :)

Thursday, July 08, 2010

blogger naik takhta..

wow!!ni berita baik utk semua blogger yang ade di malaysia mahupon luar negara.anda semua akan diiktiraf sbg prince n princess setelah anda semua mengikuti step2 yang akan di beritahu ini..anda sudah bersedia mahu menjadi prince n princess???


sila ambil award diatas utk melayakkan diri anda mnjdi prince n princess!!

ekceli..nourul menjalankan operasi terjah2 blog lepas main jutaria tadi..pastu terjumpa la blog
cik norfa lyana yg sgt cntik tersergam indah di skrin monitor nourul ni..hehee..then,nourul jengok2 la entry2nye..ternampakla award yg dok terpampang kt blognye tu..cantik taw!nourul pon bg la pujian kt cik norfa..nourul ckpla award ni cantik,mane tau cik norfa nak bagi nourul award tu..nak ckp straight segan la pulak.kene la kias2..hikhikk..so..dengan baik hatinye cik norfa bg nourul award kt ats ni..terima kasih daun keladi cik norfa,ade award boley bg lagi.hehee.kalau anda nak tau,cik norfa wat award ni sempena birthdaynye hari ni iaitu 8 Julai.hepy birthday cik norfa.:) n lg 1 cik norfa da llus test jpj,tahniah ye..btw,cik norfa dah sediakan ckit syarat utk mendapatkan award ni..jom kite tgk syarat2nye..
  1. buatkan 1 entry utk award ni..
  2. ucapkan terima kasih kepada pemberi award ini dan rasa teruja anda menerima award ini.
  3. link kan pemberi award ini dan pencipta award ini iaitu since 8 july @ http://since-8-july.blogspot.com/2010/07/award-from-me.html dalam entry tersebut.
  4. ciptakan 1 rangkap pantun(4 baris) mengenai award ini yang bertajuk I am prince/princess.
  5. tag kan 5 org bloggers kenalan anda..
  6. letakkan award ini di sidebar blog anda!!!
jawapan tag :
  1. dah buat
  2. dah jugak
  3. berehh!!
  4. pantun??
spain menang lwn jerman
lepas ni jumpa belanda pula
angan2 nak jadi spiderman
jadi princess pon boleyla..

5. kawan2 blogger yg patot di tag oleh saya
6. siap!!


4 comments:

  1. huhu comeynya award nie..tengs nourul cyg..;)

    ReplyDelete
  2. same2 kak fyza comey..;)
    jgn lupe tempek kt blog akk ye..

    ReplyDelete