duit poket nourul..

jom exchange link :)

Wednesday, July 28, 2010

tak bestnya kalau kita keseorangan..:(

salam 1 Malaysia semua pengunjung blog called me nourul..firstly nourul nak mohon maaf kat kawan2 alam maya nourul yang selalu singgah kat sini sbb nourul tak sempat nak berblogwalking sejak 3,4 hari ni oleh sebab banyak sangat tugasan yang perlu diselesaikan..n skrg semua tugas2 tu da siap di submit.ape lagi,bile dah free ni nourul terus la mengupdate blog.hehehe..k,cite kali ni mengenai kisah seorang yang sangat kecian sbb dok sorg2 je..huhu..jom kite zasss cite beliau!!hohoo..

nourul..bukan name sebenar telah pulang ke kampung halamannya di Kuala Pilah,noghori 9..die menaiki KTM ke Seremban dan berjanji akan menunggu kakaknye disana.dia tiba di Seremban pada pukul 4:30 petang..setibanya di stesyen KTM Seremban,die terus melangkah laju menuju ke Terminal One menerusi terowong yang telah dibina 2,3 thn yang lepas.sampai saje disane die terus melangkah masuk ke pusat membeli-belah terminal one..perutnye mule dipalu gendang2 yang menyakitkan telinga,tanpa teragak2 die terus masuk ke salah satu restoran fast food disane.selepas perutnye kenyang,die menghabiskan masenye menjelajah pusat membeli-belah itu..



ni la die terminal one shopping centre

penat die menjelajah 1 bangunan,die tengok jam ditangan..alamak!!dah pukul 6:30??patotla penat sangat..da sejam lebih rupenye dok shopping tingkap je..beli ape2 pon tidak..ape nak buatkan,loan blom masuk lagi..tak seronok sungguh!huhu..bile dah penat berjalan,nourul pon carik tempat duduk..then,die dduk kt sini..



nourul duduk menghadap kedai ni..name kedai ni KODAI SOPAN..
So,sapo2 nak masok kodai ni kono la sopan2 yo..hehehe..

kodai sopan ni menjual aksesori2 n pakaian lelaki..so,kebanyakkan pelanggannye adelah kaum Adam..pandai gak nourul ni,saje je pilih kedai yang ramai lelaki..nak mengorat la tu..??ishh2..nourul pon duduk la kt kerusi dpn kedai ni sambil dengar lagu2 kat mp3 henpon die..tengok je org lalu-lalang,mcm2 ragam la dpt tgk..tp ramai pkwe mkwe la dok lepak sane..dok peluk2..ahhh..lg b'tambah bosan la nourul..toleh kanan kiri kanan kiri die pon nmpk 1 pusat karaoke box..haa!!ape lagi..mmg tu yg dicarik..terjah sajela..



ni die pusat karaoke box HAPPY K..

nourul pon mengasah bakat nyanyian bathroomnye kat sini..dengan relaksnye nourul pon berkaraoke sorg2..asal boley je ek?huhu..nourul amik 2 lagu je,abis nyanyi keluar la n lepak balik kt kerusi tadi..duduk merenung nasib..mcm mane la kalau kite duduk sorg2 je kt dunia ni tnpa ade sape2 pon dkt ngan kite..mesti boring sangat..silap2 giler jadinye..pukul 8:40 mlm kakak nourul pon tiba di Seremban..mereka pulang b'sama2 menaiki kereta..tamat..

moral : hargailah orang2 di sekeliling kita..:)

3 comments: